Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
31 Postów

(matyna)
Nowicjusz
kasiar jak ty dajesz zuzi zelazo?? w jakiej postaci ja daje tylko witamine d3... a mleczko z kaszka dajesz jej na noc??? ile mleka ile kaszki????????????? bo ja daje malemu ma skonczone 5 miesiecy 5 miarek mleczka i 5 miarke kaszki na noc zeby byla gesta tresciwa ale i tak maly sie budzi 2 razy w nocy do jedzenia juz niewiem co mu dawac na noc zeby chcociaz raz sie budzi na jedzenie..................... kalba powodzenia ja tez mialam zaplanowana cesarke ja ty tez sie balam ale wszystko bylo ok nawet przy cesarce dali mi polska polozna zeby wrazie czego tlumaczyla po cesarce dluzej dochodzi sie do siebie wszystko boli ja 1 dni nawet nie moglam wstac malego przewinac a oni kazali mi isc juz do ubikacji ale niemiala sily 2 dni lezalam obolala wazne zeby byl przy tobie maz przy mnie byl nawet na sali i dobrze o bez niego niewiem co bym zrobila bo strasznie sie balam i panikowalam glowa do gory jak uslyszysz placz swojego szkrabka to polaczesz sie ze zwruszenia i o wszystkim zapomnisz moja rada przystawiaj dzidzie odrazu jak najczesciej do piersi zeby wzbudzic laktacje bo po cesrace pozniej przychodzi pokarm i moga ci dokarmiac bobasa bo po cesarce nawet po 5 dniach przychodzi mleczko mi przyszlo juz na 2 dzien bo przystawaialam malego czesto praktycznie calky czaspowodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów

(matyna)
Nowicjusz
ewelinka ma ten sam problem ja tez daje te ze sloiczka tez moj maly skonczyl 5 miesiac ale daje juz mu te dania ze sloiczka z napisem od 6 miesiaca i nic mu nie jest w koncu juz ma prawie 6 miesiecy daje mu surowego banana starte jablko wczoraj poraz 1 zjadl z nami obiad dalam mu ziemniaki z marchewka bez miesa bo akurat milalam to na obiad i mu smakowalo ja teraz bede sie starac zeby jadl czesciej z nami obiady a nie tez ze sloika bo sa mdle powoli wszystko po trochu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Matyna- Zuzia dostaje zelazlo (w postaci plynnej) ze wzgledu na to ze urodzila sie jako wczesniaj 2x 0,5 ml , dostawala tez multiwitaminy (2 butelki) ale teraz ma tylko tran 5ml i to zelazlo

Mleko z 2 miarkami kaszki dostaje rano, pozniej jest deser, kaszka (gesta), obiadek i kaszka (gesta), ostatni posilek dostaje o godzinie 18 (czasami kolo 18) zalezy jak bardzo zmeczona jest... i jak zje o 18 to wstaje mi o 6 rano na mleko i dzis np. wypila tylko 90ml i poszla spac , wstalysmy po 9

Jak jej robie kaszke gesto to daje 3-4 miarki mleka, i okolo 5-6 kaszki na 130ml wody.

Matyna- ja tez chce Zuzi zaczac nasze obiady (narazie dawalam jej zupe pomidorowa) z ryzem i byla zachwycona , co do sloiczkow to tez jej podawalam wczesniej te od 6 miesiaca (jak miala 5,5 miesiaca).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monika,Julka to ma taki slinotok,ze hej I tez gryzie co popadnie I jak bylam w helsestasjon to babka pytala o zeby. Ale jeszcze nie widac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Dziewczyny o ta maść bephanten na brodawki to można tu kupić???bo juz nie pamietam czy któras pisała
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Masc Bepanthen mozna kochana kupic w aptece W tych darmowych paczkach co przychodza sa dwie male probeczki tej masci buziaki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
No hej Monia jak tam Natanek sie ma????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Jak to pani w helsestasjon ujela Natan ma sie "ksiazkowo" czyli oki Poki co hihi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Marta gratulacje
Kalba powodzenia, juz za pare dni przytlisz swoje malenstwo.

Ja dzis bylam w szpitalu zbadali nas, zrobili ctg i usg i odeslali do domu. Czuje sie jak tykajaca bomba....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
marzenie jak kupiłam w vitusapotek kosztował chyba około 75 koron
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok